gototopgototop
Saturday 16 February 2019
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Ενημερώνουμε ότι η έναρξη μαθημάτων επτανησιακών χορών στις 7 και 8 Ιανο...

Στους ρυθμούς του Ιονίου

 Αθήνα 20/12/2018   Δελτίο Τύπου   Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ σε συνεργασία με ...

Ανοιχτά Σχολεία

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ.

Χριστουγεννιάτικη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας για 3η χρονιά συνεχίζει τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Στηρίζου...

  • Διαφήμιση

Πάστα Φρόλα Κέκρυρα

 

ΠΑΣΤΑ – ΦΡΟΛΑ (Κέρκυρα)

από την Αρετή Μποβιάτση
Υλικά
1 φλυτζάνι βούτυρο
1 φλυτζάνι ζάχαρη
3 αυγά – τα ασπράδια μαρέγκα
½ κουταλάκι μπεϊκιν – λίγη σόδα
Ξύσμα πορτοκαλιού
3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βάζο μαρμελάδα
Ετοιμασία
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη
Ρίχνουμε ένα – ένα τα κροκάδια και το ξύσμα
Αναμιγνύουμε το μπεϊκιν με την σόδα και το αλεύρι
Τα προσθέτουμε στο μείγμα εναλλάξ με την μαρέγκα
Ζυμώνουμε ελαφρά
Στρώνουμε τα 2/3 της ζύμης σε ταψί και πλάθουμε κορδόνι γύρω του
Απλώνουμε την μαρμελάδα και με την υπόλοιπη ζύμη πλάθουμε κορδόνια για να στολίσουμε την επιφάνεια
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς έως ότου ρόδίσει ελαφρά η ζύμη