gototopgototop
Wednesday 21 August 2019
 

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, με αφορμή την ανάδειξη του υπεραι...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα αποτελέσματα της επιστημονικής μεθόδου...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική κυριαρχία μετά την υπογραφή της συνθ...

  • Διαφήμιση

Μπριανόπιτα Λευκάδας

 

 

 

ΜΠΡΙΑΝΟΠΙΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Υλικά:
1 ποτήρι του κρασιού ρύζι
3-4 κολοκυθάκια
200 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι
1 ποτήρι νερού λάδι
½ ποτήρι γάλα
αλάτι πιπέρι ρίγανη
6 λεπτά φύλλα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνουμε για 2 ώρες να στραγγίσουν. Τα ανακατεύουμε σε μία λεκάνη με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο. Το λαδώνουμε. Απλώνουμε άλλο φύλλο και απλώνουμε τη μισή γέμιση από πάνω, Βάζουμε ένα ακόμη φύλλο και την υπόλοιπη γέμιση. Στο τέλος βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα αφού τα λαδώσουμε το καθένα ξεχωριστά. Ραντίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγο νερό και ψήνουμε για μία ώρα σε μέτριο φούρνο.