gototopgototop
Thursday 26 May 2016
 

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές του κόσμου η μουσικοθεατρική παράσταση "Στης Πλάκας τις ανηφοριές"

  Αθήνα 25/5/2016     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στα πλαίσια της ποικίλης δραστηριότητ...

Δελτίο Τύπου - «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

  Αθήνα 7/5/2016     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει...

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές»

  Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση   «Στης Πλά...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

  Αθήνα 7/4/2016     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ,...

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.