gototopgototop
Friday 4 September 2015
 

Tango el Greco - Επτάστερη Αγάπη

     «Tango El Greco» - Επτάστερη αγάπη       &nbs...

Δελτίο Τύπου «Tango El Greco» - Επτάστερη αγάπη

  Αθήνα 28/8/2015     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ μέσα στα π...

Το "Tango el Greco" στις Γιορτές Λόγου και Τέχνης

  Το "Tango el Greco" στις Γιορτές Λόγου και Τέχνης   Aθήνα 28/7/2015 &nbs...

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

    Αθήνα 20/7/2015     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Μετά την μεγάλη επιτυχία της ...

Ένωση Επτανησίων Ελλάδας - Αφιέρωμα στην Κέρκυρα στην εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου"

  Κυριακή 7 Ιουνίου στην εκπομπή  "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" αφιέρωμα στην Κέρκυ...

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.