gototopgototop
Monday 26 September 2016
 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - "ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΝΓΚΟ"

  Το πιο όμορφο τανγκό από τον Σουγιούλ στον Γούναρη     Σάββατο 22 Οκτωβρίο...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

      Αθήνα: 26/08/2016    Αριθμ.Πρωτ.: 31     ΠΡΟΣ Ε...

Καλοκαιρινή περιοδεία 2016

  Αθήνα 27/7/2016     ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ Ε...

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στην Ελλάδα

  Αθήνα 11/7/2016     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Καλοκαιρινή περιοδεία της μουσικοθεατρικής παράστασης "Στης Πλάκας τις ανηφοριές"

    Καλοκαιρινή περιοδεία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Στης Πλάκας τις ...

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.