gototopgototop
Thursday 24 April 2014
 

Καλό Πάσχα!

       

ΜΗΔΕΙΑ του Μποστ - 26/4/2014

  Αθήνα 19/4/2014     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    «Η Μήδεια του Μπόστ στην...

Δελτίο Τύπου συναυλίας "Απ' τα Επτάνησα στις μουσικές του κόσμου - Bel canto d' amore"

    Αθήνα 12/4/2014     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   «Μουσική Πανδαισία&raqu...

Απολογιστική Γενική Συνέλευση έτους 2013

  Αθήνα 17 Μαρτίου 2014     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2...

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.