gototopgototop
Wednesday 23 July 2014
 

Συνέντευξη της Μαρίας Φαραντούρη στην "ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ"

  Η Μαρία Φαραντούρη στην ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ   Μαρία Φαραντούρη: «Με κάνει...

Μετάδοση Β' μέρους συναυλίας «Απ’ τα Επτάνησα στις μουσικές του κόσμου» - Βel canto d’ amore

  Αθήνα 18/6/2014     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Λόγω αλλαγής του προγράμματος της Δημόσ...

Δελτίο Τύπου μετάδοσης συναυλίας «Απ’ τα Επτάνησα στις μουσικές του κόσμου» - Βel canto d’ amore

  Αθήνα 12/6/2014     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Σάββατο στις 14 Ιουνίου 2014, και ...

Σύσταση Δημοσιογραφικής Ομάδας Ε.Ε.Ε - Δελτίο Τύπου

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩ...

Δελτίο Τύπου θεατρικής παράστασης "Μήδεια" του Μποστ

  Αθήνα 28/4/2014     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Σάββατο στις 26 Απριλίου, το θέατρ...

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.