gototopgototop
Sunday 22 April 2018
 

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

    Καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα   Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ    ...

Συλλυπητήρια επιστολή

    Αθήνα: 2/4/2018     Συλλυπητήρια επιστολή     Ο Πρόεδρος...

Η 8η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε στην Ιθάκη

      Αθήνα 27/03/2018     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Η Ένωση Επτανησίων Ε...

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας στην Ιθάκη

  Αθήνα 19/3/2018     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην ΙΘΑΚΗ &nbs...

8η τακτική Γενική Συνέλευση μελών Ε.Ε.Ε.

    Αθήνα 01/3/2018     ΠΡΟΣ Μέλη της  ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ...

  • Διαφήμιση

Σέλινο του κηπουρού - Έκτορας Μποτρίνι

 

 

 

Σέλινο του κηπουρού - Έκτορας Μποτρίνι
 

 

 


Υλικά
•    360 γρ. σέλινο (μακαρόνια)
•    1 μελιτζάνα
•    1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
•    1 πιπεριά πράσινη
•    1 πιπεριά κίτρινη
•    2 μεσαία κολοκύθια
•    2 μέτρια καρότα
•    1 πράσο
•    200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
•    1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
•    1 πεπεροντσίνο
•    1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    φρέσκα φύλλα βασιλικού
•    100 γρ. ελαιόλαδο
•    αλάτι
•    πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τη μελιτζάνα, την κόβουμε σε τετραγωνάκια, την αλατίζουμε και την ξεπλένουμε. Στη συνέχεια παίρνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά (τις πιπεριές, τα κολοκύθια, τα καρότα και το πράσο) και τα κόβουμε julien. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά όλα τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Τα βάζουμε στην άκρη και σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το πεπεροντσίνο και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα τοματίνια και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ύστερα βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα 2 μείγματα μαζί και ανακατεύουμε καλά. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το βασιλικό και ανακατεύουμε καλά να δέσουν όλα μαζί. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα.