gototopgototop
Monday 22 April 2019
 

Ολοκληρώθηκε η 4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα

Με λαμπρότητα, συγκίνηση και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 η 4η Βράβευση ...

9η τακτική Γεν. Συνέλευση μελών Ε.Ε.Ε.

  Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. σύμφωνα με όσα ορίζονται από το άρθρο 8 του  καταστατικού και το άρθ...

Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας στη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο Σύνταγμα

  Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ συμμετέχει στη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιείται από το Δή...

4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα

Αθήνα 18/03/2019   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ύστε...

Πρόσκληση 9ης τακτικής Γεν.Συνέλευσης μελών της Ε.Ε.Ε.

ΠΡΟΣ Μέλη ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ         ΘΕΜΑ: «9η τακτική Γεν....

  • Διαφήμιση

Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

Ο Μουζάκης Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978  μεγάλωσε στις περιοχές του Ψυχικού,Κολωνάκι, Αργυρούπολη- Ελληνικό και κατάγεται από την Ζάκυνθο.

 

Τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς, τρείς γενιές τώρα παράδοση στην ποιότητα και στην Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν ο παππούς που τον δίδαξε.

 

Σπούδασε το 1992 έως το 1994 στο ΚΕΤΕΚ ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Γαλάτσι-Αθήνα και έχει κάνει πολλά σεμινάρια παραδοσιακής Κουζίνας σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.

 

Μετά το τέλος των σπουδών του εκτός από διάφορες επαγγελματικές εμπειρίες που είχε στην Αθήνα σε χώρους εστίασης, είχε ιδιόκτητο κατάστημα στην Ζάκυνθο και στο Κολωνάκι Αθήνας Αρτοζαχαροπλαστεία - catering - τροφοδοσίες σκαφών αναψυχής και είναι ιδιωτικός σεφ υψηλών προσώπων σε δεξιώσεις και κέτερινγκ σε διάφορα κτήματα, βίλλες.

 

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η Μεσογειακή παραδοσιακή, Ελληνική Κουζίνα.


Παράλληλα o Μουζάκης Κωνσταντίνος έχει βραβευτή ως Chef Europe 2015 που είναι μια πολύ δυνατή διάκριση για την Ελλάδα αλλά και για τα Επτάνησά μας και παράλληλα εκτός απο Διευθυντής της Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.είναι και Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, είναι στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΦΕΤ, ως Panel Leader "Tasty Olymp Awards", ως Executive Private Chef/Catering, και Μέλος στην CEUCO, Μέλος στο Ινστιτούτο Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, Μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.(Chef Club of Greece), Μέλος της Παγκόσμιας ‘Ένωσης Αρχιμαγείρων (WACS). αλλά και Πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, και Πιστοποιημένος στην Ευρώ-Ασιατική Διδασκαλία των Ομίλων UNESCO., και τέλος Εκπαιδευτής στα ΔΙΕΚ, περιφέρεια Αττικής.


 Τέλος έχει πάρα πολλές τιμητικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων αλλά το βασικό του στοιχείο είναι το όραμά του να φτάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης η Ελληνική Παραδοσιακή Μεσογειακή Κουζίνα και ιδιαίτερα η Επτανησιακή Γαστρονομία μέσα από τον Γαστρονομικό Τουρισμό.