gototopgototop
Monday 11 December 2017
 

Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων

    Αθήνα  10/12/2017     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στηρίζουμε τα όνειρα τ...

Νέα σύνθεση Δ.Σ της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

    Αθήνα 3 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η νέα σύνθεση του ...

Εκλογές Ε.Ε.Ε 2017 - Ψηφοδέλτιο

    ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Εκλογές 26/11/2017 Για Διοικητικό Συμβούλιο ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛ...

28η Οκτωβρίου 2017

  Η σημερινή είναι ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας για τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά της γ...

«Περί δαίμονος και άλλων ερώτων» - Αφιέρωμα στην σύγχρονη επτανησιακή ποίηση

    Αθήνα 20/10/2017 Ποιητικές βραδιές από την ΙΟΝΙΟ Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠ...

  • Διαφήμιση

Τα Ιόνια Νησιά

Σπλήνα γεμιστή Ιθάκης

 

Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 19:31

 

   

Απλές και σύντομες συνταγές Κέρκυρας

 

Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 15:45

 

   

Ροζέδες Γλυκό Κύθηρα

 

Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 15:43

ΡΟΖΕΔΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Υλικά:
1300 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
650 γραμμάρια ζάχαρη
320 γραμμάρια μέλι.
170 γραμμάρια σιμιγδάλι
½ φλιτζάνι νερό
μία κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα και γαρύφαλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Μόλις γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα κόβουμε κομμάτι – κομμάτι και πλάθουμε σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των κουραμπιέδων και τα τοποθετούμε σ' ένα ταψί που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Ύστερα τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν τα βουτάμε στιγμιαία στο νερό, ένα – ένα κι αμέσως μετά τα βάζουμε σε άχνη ζάχαρη.

   

Αχλαδάκια Γλυκό Κύθηρα

 

Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 15:41

 

   

Σελίδα 8 από 13