gototopgototop
Wednesday 16 October 2019
 

O Πέτρος Μήτσου είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε.

There are no translations available. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, καλωσορ...

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρ...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.   Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα απ...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

There are no translations available. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

There are no translations available. Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική ...

  • Banner

Σοφρίτο Κέρκυρας

 
There are no translations available.

ΣΟΦΡΙΤΟ(Κέρκυρα)
από την Ελένη Κοσμίδου
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
Αλάτι – πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι
Μαιντανός – σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και τις χτυπάμε ελαφριά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τις αλευρώνουμε.
Στο τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι και σοτάρουμε το κρέας.
Σε μια κατσαρόλα έχουμε ψιλοκόψει το μαϊντανό με το σκόρδο , το σοτάρουμε με το λάδι και βάζουμε τις σοταρισμένες φέτες το κρέας. Βάζουμε λίγο ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για μια ώρα. Σερβίρετε με πουρέ πατάτες ή ζυμαρικά.