gototopgototop
Wednesday 16 October 2019
 

O Πέτρος Μήτσου είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε.

There are no translations available. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, καλωσορ...

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρ...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.   Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα απ...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

There are no translations available. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

There are no translations available. Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική ...

  • Banner

Μπριανόπιτα Λευκάδας

 
There are no translations available.

 

 

ΜΠΡΙΑΝΟΠΙΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Υλικά:
1 ποτήρι του κρασιού ρύζι
3-4 κολοκυθάκια
200 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι
1 ποτήρι νερού λάδι
½ ποτήρι γάλα
αλάτι πιπέρι ρίγανη
6 λεπτά φύλλα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνουμε για 2 ώρες να στραγγίσουν. Τα ανακατεύουμε σε μία λεκάνη με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο. Το λαδώνουμε. Απλώνουμε άλλο φύλλο και απλώνουμε τη μισή γέμιση από πάνω, Βάζουμε ένα ακόμη φύλλο και την υπόλοιπη γέμιση. Στο τέλος βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα αφού τα λαδώσουμε το καθένα ξεχωριστά. Ραντίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγο νερό και ψήνουμε για μία ώρα σε μέτριο φούρνο.