gototopgototop
Wednesday 16 October 2019
 

O Πέτρος Μήτσου είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε.

There are no translations available. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, καλωσορ...

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρ...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.   Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα απ...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

There are no translations available. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

There are no translations available. Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική ...

  • Banner

Τούρτα με κούμ κουάτ Κέρκυρα

 
There are no translations available.

 

 

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜ - ΚΟΥΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υλικά:
2 κουτιά σαβαγιάρ
1 κομπόστα ανανά σε κομμάτια
ποτό κουμ - κουάτ
1 κιλό σαντιγύ έτοιμη ή 2 κουτιά alsa top
αμύγδαλα καβουρντισμένα και ψιλοκομμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπολ ρίχνουμε κουμ-κουάτ (τόσο ώστε να καλύψει τα σαβαγιάρ) και το χυμό από την κομπόστα. Βουτάμε τα σαβαγιάρ μέσα στο χυμό ίσα ίσα να βρεχτούνε (όχι να μουλιάσουνε). Τοποθετουμε τα σαβαγιάρ πρώτη στρώση σε πιατέλα και στη συνέχεια από πάνω τη μισή σαντιγύ. Με τρυπητό σκεύος πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη πάνω από την σαντιγύ και τοποθετούμε τα μισά κομματάκια ανανά.
Πάνω από τον ανανά βάζουμε την δεύτερη στρώση σαντιγύ, τη ζάχαρη άχνη και τον ανανά.


Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.