gototopgototop
Wednesday 23 October 2019
 

O Πέτρος Μήτσου είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε.

There are no translations available. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, καλωσορ...

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρ...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.   Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα απ...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

There are no translations available. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

There are no translations available. Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική ...

  • Banner

Σπλήνα γεμιστή Ιθάκης

 
There are no translations available.

 

 

ΣΠΛΗΝΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΙΘΑΚΗΣ

Από την κυρία Κατερίνη Δενδρινού

Υλικά:
Σπλήνα βοδινή
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι
Λάδι
Κρεμμύδια 1 ψιλοκομμένο
Σκόρδο λίγο ψιλοκομμένο
Κεφαλοτύρι 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι, τοματίνια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το λάδι κι όλα τα υλικά στο τηγάνι κι όταν ροδίσουν λίγο, τα κατεβάζουμε.
Σχίζουμε με το μαχαίρι την σπλήνα (ολόκληρη), προσέχοντας να μη την σχίσουμε μέχρι το άλλο άκρο.
Τη γεμίζουμε με τη γέμιση μ' ένα κουταλάκι.
Τη βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε λίγο λάδι.


Ψήνεται σε μέτριο φούρνο.