gototopgototop
Tuesday 22 October 2019
 

O Πέτρος Μήτσου είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε.

There are no translations available. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, καλωσορ...

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρ...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

There are no translations available.   Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα απ...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

There are no translations available. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

There are no translations available. Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική ...

  • Banner

Τα Ιόνια Νησιά

Αχλαδάκια Γλυκό Κύθηρα

 

Thursday, 05 May 2011 15:41

There are no translations available.

 

   

Τούρτα με κούμ κουάτ Κέρκυρα

 

Thursday, 05 May 2011 15:40

There are no translations available.

 

   

Μπουρδέτο Κέρκυρας

 

Thursday, 05 May 2011 15:34

There are no translations available.

ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΥΛΙΚΑ:
Ψάρι κατά προτίμηση σκορπιοί, ή χέλι, ή κοκκινόψαρο.
2 κρεμμύδια
3/4 ποτηριού λάδι
1/2...+ κουταλάκι γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι καυτερό λίγο μαύρο πιπέρι αλάτι


Προαιρετικά μια κουταλιά ντομάτα πελτέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κρεμμύδια με το χέρι ψιλά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι, ρίχνουμε και τα πιπέρια, προσθέτουμε νερό να βράσει το κρεμμύδι και στο τέλος το ψάρι για 10' λεπτά (να μη διαλυθεί).

 

Έτοιμο το μπουρδέτο και καλή μας όρεξη!

   

Παλαμίδι στο κεραμίδι Λευκάδας

 

Thursday, 05 May 2011 15:31

There are no translations available.

 

   

Page 9 of 13