Όροι Συμμετοχής "Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων"

 

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στα πλαίσια του κοινωνικού – φιλανθρωπικού της χαρακτήρα, στηρίζει τις φιλοδοξίες των νέων και ξεκινά δράση αλληλεγγύης με τίτλο «Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων» για φοιτητές & φοιτήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας μας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κοινωνική δράση της Ε.Ε.Ε. να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στην Ταχ/κή Δ/νση: ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, Τ.Θ. 62043, 152 01 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, μαζί με τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:

• Αίτηση η οποία συμπληρώνεται από τον /την φοιτητή/φοιτήτρια
• Βεβαίωση σπουδών του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους 2017-2018
• Εκκαθαριστικό σημείωμα του γονέα που δηλώνεται ο/η φοιτητής/τρια ως προστατευόμενο μέλος, με τα δηλωθέντα εισοδήματα του οικονομικού έτους 2016
• Εκκαθαριστικό σημείωμα του φοιτητή/φοιτήτριας με τα δηλωθέντα εισοδήματα του οικονομικού έτους 2016
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Βεβαίωση ανεργίας φοιτητή/φοιτήτριας (ΟΑΕΔ)
• Κάρτα ανεργίας γονέα (σε περίπτωση που υπάρχει)

Η αξιολόγηση των αιτούντων θα γίνει βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων με προτεραιότητα τις οικογένειες με άνεργους και ανασφάλιστους γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες και γενικά οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Στόχος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι η συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης να χορηγείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα  τα οποία θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των εκάστοτε ετήσιων συμμετοχών και θα ανακοινώνονται στα Μ.Μ.Ε έγκαιρα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 15/12/2017 έως τις 15/1/2018 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ύστερα από έλεγχο των δικαιολογητικών από τριμελή επιτροπή της Ε.Ε.Ε. στις 31 Ιανουαρίου 2018 στην ιστοσελίδα www.enosieptanision.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της γραμματείας: 21060174416946259240 καθώς και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.