Ασλάνη Καρολίνα

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκα  κατά σειράν ως εκπαιδευτικός , Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Κυθήρων και προϊσταμένη του Τοπικού Ιστορικού Αρχείου Κυθήρων, ασχολούμενη παράλληλα με τις τέχνες  zωγραφική, σκηνογραφία, κουκλοθέατρο  (στήσιμο παραστάσεων, σκηνικά, κούκλες). Φωτογραφίες από τις κούκλες μου έχουν συμπεριληφθεί σε έκδοση του Μουσείου Μπενάκη για το παιδικό παιχνίδι.
Με τη ζωγραφική ασχολούμαι από παιδί , αλλά επαγγελματικά από το 2006 με εκθέσεις ανά τακτά διαστήματα ( κάθε 3 ή 4 χρόνια) με διαφορετική κάθε φορά θεματογραφία και εναλλαγή τεχνικών και ύφους. Πίνακές μου υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές σε Γερμανία , ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία , Αυστραλία και Ελλάδα .
Τα θέματά μου είναι παρμένα  άλλοτε από την φύση των Κυθήρων (τοπία, λουλούδια και φυτά) και άλλοτε από την μυθολογία ή την θρησκεία με ανθρωποκεντρικό κυρίως χαρακτήρα.
Οι τεχνικές μου είναι ποικίλες γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα υλικά . Έχω κάνει ακουαρέλες, αυγοτέμπερα, ακρυλικά, μελάνια σε χαρτί και σε περγαμηνή και λάδια σε καμβά που είναι και ο κύριος όγκος της δουλειάς μου.