Ιασβίλι - Τσακαλίδου ΜακρίναΓεννήθηκα στη Γεωργία όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, ως Ζωγράφος - Σχεδιάστρια στην Κρατική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Τιφλίδας. Πέρασα με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθηνών από όπου αποφοίτησα ως Ζωγράφος. Διαμένω μόνιμα στη Ζάκυνθο από το 2012.

Στη Γεωργία, έχω συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις και διαγωνισμούς, ώς Σχεδιάστρια μόδας.
 Στην Ελλάδα, έχω συμμετάσχει: στην ομαδική έκθεση "beating hearts" στο "Athens Fringe Festival", στη διεθνή έκθεση "MAIL ART" στην Αθήνα με θέμα "Άνθρωπος, χρώματα, μουσική",στο διαγωνισμό "Your Keep Walking Film" στην ομαδική έκθεση "Συνειρμοί" στο "Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα",  στην ομαδική έκθεση των φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας στην Gallery “Athina No2” με θέμα "Ο πλανήτης σε κρίση",  σε έκθεση 17 γεωργιανών καλλιτεχνών στην Κόρινθο, στο Ά Φεστιβάλ - Διαγωνισμό Καλών Τεχνών και Εικαστικών Ζακύνθου, που διοργάνωσε το 2015 ο Όμιλος UNESCO Κεφαλλονιάς Ιθάκης και Ζακύνθου, όπου έλαβα το ΄Β βραβείο στη Μοντέρνα ζωγραφική και το ΄Β βραβείο στην Αγιογραφία, στις ομαδικές εκθέσεις Εικαστικών Ζακύνθου, που διοργάνωσε το 2016 και το 2017 ο Όμιλος UNESCO Κεφαλλονιάς Ιθάκης και Ζακύνθου.

Επίσης, έχω αγιογραφήσει φορητές εικόνες και τοιχογραφίες, σε διάφορους ναούς και ιδιώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.