Κολλάρου Ελισάβετ

 

Ως πρώην ρεαλιστής ζωγράφος, ήμουν πάντα περήφανος για την ικανότητά μου να δημιουργώ ρεαλιστικά και ακριβή έργα τέχνης. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, λαχταρούσα να εξερευνήσω ένα πιο χαλαρό και εκφραστικό στυλ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, αγκαλιάζοντας ελεύθερες και εκφραστικές πινελιές, ενσωματώνοντας διάφορα μέσα και πειραματίζομαι με στοιχεία κολάζ. Ενώ εξακολουθώ να εμπνέομαι από το περιβάλλον μου, ιδιαίτερα από τις εκπληκτικές σκηνές και τα τοπία της παραλίας γύρω μου μαζί με τα λουλούδια, έχω αρχίσει επίσης να εξερευνώ νέα θέματα όπως αστικά σκίτσα, φιγούρες και funky πορτρέτα.

Θεωρώ ότι αυτή η νέα προσέγγιση είναι ταυτόχρονα προκλητική και συναρπαστική. Η διαδικασία να αφήσετε να φύγει και να αφήσετε την τέχνη να αποκτήσει τη δική της ζωή είναι πραγματικά λυτρωτική. Και ενώ εξακολουθώ να βελτιώνω το νέο μου στυλ, είμαι ενθουσιασμένος που το κάνω! Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού με οδηγεί αυτό το ταξίδι και δεσμεύομαι να συνεχίσω να υπερβαίνω τα όρια της δημιουργικότητάς μου.

Το έργο της Liza έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ιδιωτών αγοραστών υψηλού προφίλ στη Νότια Αφρική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, κοσμεί τις σελίδες του βραβευμένου παιδικού βιβλίου «Can Can Kidz» του Wynn Cohen, καθώς και ένα εμφανισμένο γυμνό συλλογή για τη βρετανική τηλεοπτική σειρά «Geordie Shore».

Εκτός από τις προσωπικές της καλλιτεχνικές προσπάθειες, η Λίζα διδάσκει τέχνη σε παιδιά. Το στούντιο της αυτή τη στιγμή αποτελείται από παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό της αγάπης της για την τέχνη και των πτυχίων της στην ψυχολογία για να εμπνεύσει την έμφυτη ελευθερία και τη φώτιση που γεννιέται από τη δημιουργική εργασία από άτομα όλων των ηλικιών. Το στούντιο είναι ένα φιλόξενο περιβάλλον που ενθαρρύνει την έμπνευση για όλους όσους εισέρχονται. Επίσης, τώρα έχει ιδρύσει το Paint the Med Art Retreat για διεθνείς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Όταν η Λίζα δεν ζωγραφίζει, μπορείτε να τη βρείτε να κάθεται ανάμεσα στην ομορφιά του νησιού της, να περνά χρόνο με την οικογένειά της, να δημιουργεί μαγεία στην κουζίνα, να πίνει νέα κρασιά και να εκτιμά τα περίπλοκα θαύματα της ζωής. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η αγάπη της για το φαγητό επεκτείνεται και στο να διδάσκει στα παιδιά μαθήματα μαγειρικής στο ιταλικό εστιατόριο τους.