gototopgototop
Tuesday 17 September 2019
 

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, με αφορμή την ανάδειξη του υπεραι...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα αποτελέσματα της επιστημονικής μεθόδου...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική κυριαρχία μετά την υπογραφή της συνθ...

  • Διαφήμιση

Σοφρίτο Κέρκυρας

 
ΣΟΦΡΙΤΟ(Κέρκυρα)
από την Ελένη Κοσμίδου
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
Αλάτι – πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι
Μαιντανός – σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και τις χτυπάμε ελαφριά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τις αλευρώνουμε.
Στο τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι και σοτάρουμε το κρέας.
Σε μια κατσαρόλα έχουμε ψιλοκόψει το μαϊντανό με το σκόρδο , το σοτάρουμε με το λάδι και βάζουμε τις σοταρισμένες φέτες το κρέας. Βάζουμε λίγο ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για μια ώρα. Σερβίρετε με πουρέ πατάτες ή ζυμαρικά.