gototopgototop
Monday 16 September 2019
 

Έναρξη εργασιών για την αξιοποίηση και προστασία της μνημειακής ελιάς στη Στρογγυλή Κέρκυρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, με αφορμή την ανάδειξη του υπεραι...

Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων στην Στρογγυλή Κέρκυρας

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ύστερα από τα αποτελέσματα της επιστημονικής μεθόδου...

Συμμετοχή της ΕΕΕ στις εκδηλώσεις της 155ης επετείου της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ...

155η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Στις 21 Μαΐου 1864 τα Επτάνησα πέρασαν οριστικά στην ελληνική κυριαρχία μετά την υπογραφή της συνθ...

  • Διαφήμιση

Σπλήνα γεμιστή Ιθάκης

 

 

 

ΣΠΛΗΝΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΙΘΑΚΗΣ

Από την κυρία Κατερίνη Δενδρινού

Υλικά:
Σπλήνα βοδινή
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι
Λάδι
Κρεμμύδια 1 ψιλοκομμένο
Σκόρδο λίγο ψιλοκομμένο
Κεφαλοτύρι 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι, τοματίνια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το λάδι κι όλα τα υλικά στο τηγάνι κι όταν ροδίσουν λίγο, τα κατεβάζουμε.
Σχίζουμε με το μαχαίρι την σπλήνα (ολόκληρη), προσέχοντας να μη την σχίσουμε μέχρι το άλλο άκρο.
Τη γεμίζουμε με τη γέμιση μ' ένα κουταλάκι.
Τη βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε λίγο λάδι.


Ψήνεται σε μέτριο φούρνο.