Βαγγέλης Γιαννουλάτος

Ευάγγελος Γιαννουλάτος

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Το 1987 έφυγε από τη Λευκάδα για σπουδές όπου τελείωσε το ΤΕΙ Κοζάνης με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας το 1993, εργάστηκε στη νεοϊδρυθείσα τότε Panafon (σημερινή Vodafone). Το 1997 επέστρεψε στη Λευκάδα ως ειδικός συνεργάτης της Panafon στην κεντροδυτική Ελλάδα ενώ άνοιξε και κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων. Παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του από το 1994 ασχολείται με το Internet όπου το 1999 άρχισε να δραστηριοποιείται και επαγγελματικά με τη δημιουργία Websites. Το 2001 έφτιαξε τη μεγαλύτερη και παλαιότερη διαδικτυακή πύλη e-lefkas.gr όπου μέχρι σήμερα προβάλει τη Λευκάδα σε όλο τον κόσμο. Το 2010 πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις της Google στο AdWords και πιστοποιήθηκε ως συνεργάτης της.

 

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος είναι παντρεμένος με τη Κωνσταντίνα - Μαργαρίτα Γιάννη και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, την Ξένια και την Κατερίνα.

Είναι μέλος της Ένωσης Μοντελιστών Λευκάδας, της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας, ιδρυτικό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας και ιδρυτικό μέλος και εκπρόσωπος στην Λευκάδα της ''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ''.