Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας στην Ιθάκη

 

Αθήνα 19/3/2018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην ΙΘΑΚΗ

 

Η 8η τακτική Γενική Συνέλευση μελών της Ε.Ε.Ε. διοργανώνεται φέτος στο νησί της Ιθάκης, όπου θα βρίσκεται ο Πρόεδρος Δ. Πολλάτος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ε. Κονοφάου και πολλά μέλη της κατά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2018.

 Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα το Σάββατο, 24/3, στις 10:30 πμ στον Δημοτικό Κινηματογράφο της Ιθάκης, με ανοικτή διαδικασία, έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα πρόσωπα και το έργο της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης για τη διάσωση, προβολή και διάδοση του επτανησιακού πολιτισμού. Τα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.Ε.Ε. έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και με ζωντανή μετάδοση μέσω skype σε περίπτωση που αδυνατούν να παρευρεθούν.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση - συζήτηση με τους Πολιτιστικούς Φορείς της Ιθάκης και το κοινό, με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: MIA EΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ», με ζωντανή αναμετάδοση μέσω live streaming για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της συζήτησης, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή της Ε.Ε.Ε. θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου με παρακολούθηση των εκδηλώσεων και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων στο Βαθύ Ιθάκης από τον Πρόεδρο, κ. Δ. Πολλάτο.

 

 

 

 

Αθήνα 17/3/2018
Αριθμ.Πρωτ.: 12

 

ΠΡΟΣ
Μέλη της  ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

ΘΕΜΑ: «8η τακτική Γεν.Συνέλευση μελών Ε.Ε.Ε.»

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. σύμφωνα με το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό της αστικής μη κερδοσκοπικής  εταιρίας,  καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν  στην επαναληπτική ετήσια Γεν. Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/03/2018  στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Ιθάκης και ώρα 10:30 με θέματα ημερησίας διάταξης:

• Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης
• Εισαγωγή  - Διαγραφή μελών
• Διοικητικός Απολογισμός έτους 2017
• Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017
• Έκθεση επιτροπής οικονομικού ελέγχου έτους 2017
• Έγκριση πεπραγμένων
• Λοιπά θέματα

Παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Ε.Ε. που επιθυμούν να συμμετέχουν με την διαδικασία της διαδικτυακής σύνδεσης να ενημερώσουν σχετικά τη γραμματεία μέσω της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με αποστολή στο fax: 2106017441

Η Γεν. Συνέλευση διεξάγεται με ανοιχτή διαδικασία και έχουν δικαίωμα να την παρακολουθήσουν  φίλοι της  Ε.Ε.Ε.  δίχως  δικαίωμα  ψήφου  συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2106017441 & 6946259240


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

         Ο Πρόεδρος                        Η Διευθύνων Σύμβουλος
Δημήτρης Πολλάτος                          Ελένη Κονοφάου


Α΄ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιαννουλάτος
Β΄Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πομόνης

Γεν. Γραμματέας: Μαρία Γραμματικού
Ταμίας: Νικόλαος Γλυτσός
Βοηθός Γραμματέα: Αναστασία Κολοκοτσά
Βοηθός Ταμία: Γεράσιμος Ροσόλυμος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Φώτης Σώλος
Σύμβουλοι: Γεώργιος Ανδριώτης
 Αλεξάνδρα Βλαχοπούλου
 Ευαγγελία (Λίλιαν) Γαζή
Γεώργιος Κοκκόλης
Κωνσταντίνος Καραβίας
Εμμανουήλ Κασιμάτης

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
24 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

Α΄ ΜΕΡΟΣ
Γενική Συνέλευση Μελών Ε.Ε.Ε.
Δημοτικός Κινηματογράφος Ιθάκης

10:30 – 12:00 Διεξαγωγή Γ.Σ. μελών Ε.Ε.Ε.
• Στους παρευρισκομένους θα προσφερθούν οι εκδόσεις των ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ “Δημόσια Γλυπτική στα Επτάνησα” και "Αρχιτεκτονικές Μελέτες: Αποτύπωση Αντιπροσωπευτικών Έργων Επτανησιακής Αρχιτεκτονικής". To βιβλίο “Δημόσια Γλυπτική στα Επτάνησα. Ζάκυνθος, Κεφαλονιά – Ιθάκη, Λευκάδα” εκδόθηκε το 2015, με την επιστημονική επιμέλεια της τ. Αν. Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δώρας Μαρκάτου, σε κείμενα της ίδιας και της υποψηφίας διδάκτορος Σταλίνας Βουτσινά.

• Στις νέες εγγραφές μελών θα δοθεί το διπλό CD από τη συναυλία της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ”.

• Τα εγκεκριμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Ε.Ε. μπορούν να συμμετέχουν με τη διαδικασία της διαδικτυακής σύνδεσης (Skype).

• Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και μη - μέλη της Ε.Ε.Ε. τα οποία επιθυμούν να  ενημερωθούν για τις δράσεις της Ε.Ε.Ε., χωρίς  δικαίωμα  ψήφου.

Β΄ ΜΕΡΟΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ TON TOYΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ

• ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:  Ε. Κονοφάου, K. Καραβίας, X. Μανιάς
• ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ:  Κ. Καραβίας
• Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming και θα μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος στο link το οποίο θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας μας www.enosieptanision.gr ή/και του facebook group της Ε.Ε.Ε.:
https://www.facebook.com/groups/enosieptanision/

 

 

Συμμετοχή της Ε.Ε.Ε. στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Ιθάκη

 

08:30  Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Ιθάκης.
10:00  Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ηρώων στο Βαθύ Ιθάκης.
          Εκ μέρους της Ε.Ε.Ε η κατάθεση στεφάνου θα γίνει από τον Δημήτρη Πολλάτο, Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε.
11:00  Παρακολούθηση της Παρέλασης Μαθητών Σχολείων, στην κεντρική Πλατεία στο Βαθύ Ιθάκης.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Για την μετακίνηση, διαμονή και εστίαση στην Ιθάκη, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά στην εμπειρία του επισκέπτη πάνω στο νησί,  ακολουθείτε τις οδηγίες που παρέχονται στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Ιθάκης: https://www.ithaca.gr

• Για διοικητικές πληροφορίες, ενημερωθείτε από τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ιθάκης: http://www.ithaki.gr

• Η Ε.Ε.Ε. εξασφάλισε έκπτωση 15% για τα μέλη και τους φίλους που θα ταξιδέψουν για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ε. στην Ιθάκη και  μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα για την κράτησή τους:

 

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗΣ
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6946 895943

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ