Ετήσια Τακτική Γεν.Συνέλευση Ε.Ε.Ε.

Αθήνα 05/03/2020
Αριθμ.Πρωτ.: 51

ΠΡΟΣ
Μέλη/Εταίρους
της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΘΕΜΑ: «Ετήσια Τακτική Γεν.Συνέλευση Ε.Ε.Ε.»

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. σύμφωνα με το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, καλεί τα μέλη/εταίρους της να παρευρεθούν στην ετήσια Γεν. Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/03/2020 στο Πολιτιστικό Κέντρου των ΕΛΤΑ Α.Ε. και ώρα 11:00 (3ης Σεπτεμβρίου 11, Αθήνα) με θέματα ημερησίας διάταξης:
• Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης
• Εισαγωγή - Διαγραφή μελών
• Διοικητικός Απολογισμός έτους 2019
• Οικονομικός Απολογισμός έτους 2019
• Έκθεση επιτροπής οικονομικού ελέγχου έτους 2019
• Έγκριση πεπραγμένων
• Λοιπά θέματα
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ετήσια Γεν.Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 29/03/2020 ημέρα Κυριακή, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.
Παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Ε.Ε. που επιθυμούν να συμμετέχουν με την διαδικασία της διαδικτυακής σύνδεσης να ενημερώσουν σχετικά την γραμματεία τα Ε.Ε.Ε. στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με αποστολή τηλεομοιότυπου στον τηλεφωνικό αριθμό: 2106017441.
Η Γεν. Συνέλευση διεξάγεται με ανοιχτή διαδικασία και έχουν δικαίωμα να την παρακολουθήσουν φίλοι της Ε.Ε.Ε. δίχως δικαίωμα ψήφου συμμετοχής.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2106017441 & 6946259240.

«10 χρόνια δημιουργικής πορείας και προσφοράς»

2010-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ