Η προσπάθεια συνεχίζεται... Εσύ; Θα την στηρίξεις;

 

Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων
Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ε.Ε.Ε.

 

 

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, υποδέχεται το 2018 και στέκεται αρωγός στα όνειρα των νέων, ενισχύοντας φοιτητές και φοιτήτριες της Ελλάδας με ρουχισμό, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, οικιακές συσκευές, γραφική ύλη και άλλες ανάγκες, από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν με τη διάθεση των εικονογραφημένων ημερολογίων σε ειδική έκδοση, του Κερκυραίου καλλιτέχνη Νάσου Βλάχου από τη σειρά SightSeeInk:

 

«2018, επτά ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»,
«2018, πέντε ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ»

 

Τα εικονογραφημένα έργα απεικονίζουν τοπία από την Κέρκυρα και τους Παξούς, είναι περιγραφικά, φιλοτεχνημένα με μελάνι και δίνουν την αίσθηση της παλιάς γκραβούρας, σε μια μοναδική συλλογή υψηλής αισθητικής, που μπορεί να διακοσμήσει με στυλ οποιονδήποτε χώρο.



Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές θεματικές ενότητες με τοπία από τα Επτάνησα και η πρώτη εξ αυτών εκδίδεται για το έτος 2018, για να ακολουθήσουν έως και το 2021 και οι τρείς που υπολείπονται, με την υποδοχή κάθε νέου έτους, παρουσιάζοντας ανά έτος τοπία από δύο νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα & Παξοί, Λευκάδα & Κεφαλονιά, Ιθάκη & Ζάκυνθος, Κύθηρα & Μικρά Νησιά του Ιονίου).

• Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης  μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής τους στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε. www.enosieptanision.gr

• Τα ημερολόγια διατίθενται κατόπιν παραγγελίας συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε. www.enosieptanision.gr

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ε. : 2106017441 – 6946259240 και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.